Ehdot ja ehdot

Yleistä

Yleiset ehdot (TAC) koskevat verkkosivustolla vierailua ja sen käyttöä sekä muita palveluita, joita tarjoaa Mediumops.com. Lue nämä TACit huolellisesti ennen verkkosivuston ja/tai palveluidemme käyttöä. Jos yleisissä ehdoissamme on kohtia, joita käyttäjä ei voi hyväksyä, tai jos käyttäjällä on vaikeuksia lukea näitä yleisiä TACeja, käyttäjä voi välittömästi peruuttaa vierailunsa verkkosivustolla. Tämä tai tulevat vierailut Verkkosivustolla ja/tai palveluidemme käyttö merkitsee, että käyttäjä hyväksyy nämä yleiset ehdot kokonaisuudessaan ja varauksetta.

1. Määritelmät

1.1. Mediumops.com: operaattori, omistaja ja verkkosivuston ylläpitäjä.

1.2. Sidosyritys: tarkoittaa yhteisöä, joka käyttää määräysvaltaa, on osapuolen määräysvallassa tai yhteisen määräysvallan alaisena osapuolen kanssa, jossa "määräysvallalla" tarkoitetaan vähintään 50 prosentin omistusosuutta osakkeista, osuuksista tai muista arvopapereista, jotka oikeuttavat äänestämään johtajien valinnassa tai muussa hallintovallassa.

1.3. Tili: tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu Sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämistä varten.

1.4. Yritys: (jäljempänä tässä sopimuksessa joko "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") tarkoittaa seuraavia tahoja Mediumops.com

1.5. Sisältö: viittaa sisältöön, kuten tekstiin, kuviin tai muuhun informaatioon, jonka voit julkaista, ladata, linkittää tai muuten asettaa saataville, riippumatta sisällön muodosta.

1.6. Palvelu: viittaa verkkosivustoon.

1.7. Ehdot: (viitataan myös nimellä "Ehdot" tai "TAC") tarkoittavat näitä ehtoja, jotka muodostavat koko sopimuksen Sinun ja Yhtiön välillä Palvelun käytöstä.

1.8. Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu: tarkoittaa kolmannen osapuolen tarjoamia palveluja tai sisältöä (mukaan lukien tiedot, informaatio, tuotteet tai palvelut), jotka voidaan näyttää, sisällyttää tai asettaa saataville Palvelussa.

1.9. Verkkosivusto: tarkoittaa Mediumops.comia, johon pääsee osoitteesta mediumops.com

1.10. Sinä: tarkoittaa Palvelua käyttävää tai käyttävää yksityishenkilöä tai yritystä tai muuta oikeudellista ryhmää, jonka puolesta kyseinen yksityishenkilö käyttää Palvelua.

2. Ehtojen luonne ja krediitti

2.1. Ehtojen luonne ja krediitti

2.1. Ehtojen luonne ja krediitti. Nämä ovat tämän Palvelun käyttöä koskevat TAC it ja sopimus, joka toimii sinun ja Yhtiön välillä. Näiss ehdoissa vahvistetaan kaikkien toimijoiden velvollisuudet ja oikeudet Palvelun kyttn liittyen.

2.2. Palvelun käyttöoikeus ja käyttö edellyttää, että hyväksyt ja noudatat näitä käyttöehtoja. Näitä TACeja sovelletaan kaikkiin operaattoreihin, vierailijoihin ja muihin, jotka kyttvt tai kyttvt Palvelua.

2.3. Päästäessäsi Palveluun tai käyttäessäsi Palvelua sitoudut noudattamaan näitä Ehtoja. Jos olet eri mieltä jostakin näiden ehtojen osasta, et saa käyttää Palvelua.

2.4. Palveluun pääsysi ja sen käyttäminen edellyttää myös, että hyväksyt ja noudatat Yhtiön tietosuojakäytäntöä. Tietosuojakäytäntömme kuvaa menettelytapojamme ja käytäntöjämme, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Sovellusta tai Verkkosivustoa, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua. Lue Tietosuojakäytäntömme huolellisesti ennen Palvelumme käyttämistä.

3. Operaattoritilit

3.1. Kun luot tilin :n yritykseen, sinun on annettava meille aina oikeat, täydelliset ja ajantasaiset tiedot. Tämän laiminlyönti on TAC in rikkominen, joka voi johtaa tilisi välittömään irtisanomiseen osoitteessa Mediumops.com.

3.2. Olet vastuussa Palveluun käyttämäsi salasanan suojaamisesta ja kaikista salasanallasi suoritettavista toimista, olipa salasanasi sitten Palvelumme tai kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun salasana.

3.3. Sitoudut olemaan paljastamatta salasanaasi kolmannelle osapuolelle. Sinun on ilmoitettava meille välittömästi, kun saat tietoosi tietoturvaloukkauksen tai tilisi luvattoman käytön.

3.4. Et saa käyttää käyttäjätunnuksena toisen henkilön tai yhteisön nimeä tai nimeä, joka ei ole laillisesti käytettävissä, tavaramerkkiä tai nimeä, johon liittyy jonkin muun henkilön tai yhteisön kuin Sinun oikeuksia ilman asianmukaista lupaa, tai nimeä, joka on muutoin loukkaava, mauton tai säädytön.


Sisältö

4. Oikeutesi julkaista sisältöä

4.1. Sisällön julkaiseminen. Palvelumme antaa sinulle mahdollisuuden julkaista Sisältöä. Olet vastuussa Palveluun julkaisemastasi Sisällöstä, mukaan lukien sen luotettavuudesta, laillisuudesta ja asianmukaisuudesta.

4.2. Julkaisemalla Sisältöä Palveluun annat meille oikeuden ja lisenssin käyttää, muokata, esittää julkisesti, näyttää julkisesti, jäljentää ja levittää tällaista Sisältöä Palvelussa ja sen kautta. Säilytät kaikki oikeutesi kaikkeen lähettämääsi, julkaisemaasi tai Palvelussa tai Palvelun kautta näyttämääsi Sisältöön, ja olet vastuussa näiden oikeuksien suojaamisesta. Hyväksyt, että tämä lisenssi sisältää meille oikeuden asettaa Sisältösi muiden Palvelun käyttäjien saataville, jotka voivat myös käyttää Sisältöäsi näiden ehtojen mukaisesti.

5. Sisältörajoitukset

5.1. Yhti ei ole vastuussa Palvelun operaattoreiden sislt. Hyväksyt nimenomaisesti ja ymmärrät, että olet yksin vastuussa sisällöstä ja kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta, riippumatta siitä, oletko sen tehnyt sinä itse vai tiliäsi käyttävä kolmas henkilö.

5.2. Palvelun käyttö on sinun vastuullasi. Et saa välittää mitään Sisältöä, joka on laitonta, loukkaavaa, järkyttävää, vastenmieliseksi tarkoitettua, uhkaavaa, kunnianloukkaavaa, herjaavaa, säädytöntä tai muuten paheksuttavaa. Esimerkkejä tällaisesta paheksuttavasta Sisällöstä ovat muun muassa seuraavat:

5.3. Yhtiö pidättää oikeuden, mutta ei velvollisuutta, määrittää oman harkintansa mukaan, onko jokin sisältö asianmukaista ja näiden ehtojen mukaista, kieltäytyä tai poistaa kyseisen sisällön. Yhtiö pidättää lisäksi oikeuden tehdä muotoiluja ja muokkauksia sekä muuttaa minkä tahansa Sisällön tapaa. Yhtiö voi myös rajoittaa tai peruuttaa Palvelun käytön, jos julkaiset tällaista paheksuttavaa Sisältöä.

5.4. Koska Yhtiö ei voi valvoa kaikkea operaattoreiden ja/tai kolmansien osapuolten Palvelussa julkaisemaa sisältöä, sitoudut käyttämään Palvelua omalla vastuullasi. Ymmärrät, että käyttämällä Palvelua saatat altistua sisällölle, jota saatat pitää loukkaavana, sopimattomana, virheellisenä tai paheksuttavana, ja hyväksyt, että Yhtiö ei ole missään olosuhteissa millään tavalla vastuussa mistään sisällöstä, mukaan lukien sisällön virheet tai puutteet, tai mistään tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat minkä tahansa sisällön käytöstäsi.

6. Sisällön varmuuskopiointi

6.1. Vaikka Sisällöstä tehdään säännöllisesti varmuuskopioita, Yhtiö ei takaa, ettei tietoja menetetä tai vahingoiteta.

6.2. Vioittuneet tai virheelliset varmuuskopiointipisteet voivat johtua muun muassa sisällöstä, joka on vioittunut ennen varmuuskopiointia tai joka muuttuu varmuuskopioinnin suorittamisen aikana.

6.3. Yhtiö tarjoaa tukea ja yrittää ratkaista vianmääritysongelmia, jotka ovat tiedossa tai havaittu ja jotka voivat vaikuttaa sisällön varmuuskopiointiin. Hyväksyt kuitenkin, että Yhtiöllä ei ole mitään vastuuta, joka liittyy Sisällön eheyteen tai siihen, että Sisältöä ei onnistuta palauttamaan käyttökelpoiseen tilaan.

6.4. Sitoudut säilyttämään tarkan ja täydellisen kopion kaikesta Sisällöstä Palvelusta riippumattomassa paikassa.


Sisältö

7. Immateriaalioikeuksien loukkaukset

7.1. Sisällön loukkaukset. Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia. Toimintatapamme on vastata kaikkiin väitteisiin, joiden mukaan Palveluun lähetetty Sisältö loukkaa tekijänoikeutta tai muuta kenenkään henkilön immateriaalioikeuksia.

7.2. Jos olet tekijänoikeuden omistaja tai hänen puolestaan valtuutettu ja uskot, että tekijänoikeudella suojattua teosta on kopioitu tavalla, joka muodostaa Palvelun kautta tapahtuvan tekijänoikeuden loukkauksen, sinun on lähetettävä ilmoituksesi kirjallisesti tekijänoikeusasiamiehellemme sähköpostitse osoitteeseen pl@contentmods.com ja sisällytettävä ilmoitukseesi yksityiskohtainen kuvaus väitetystä loukkauksesta.

7.3. Voit joutua vastuuseen vahingonkorvauksista (mukaan lukien kulut ja asianajopalkkiot), jos väität, että jokin sisältö loukkaa tekijänoikeuksiasi.

8. Immateriaalioikeudet

8.1. Kaikki teollis- ja tekijänoikeudet sekä kaikki vastaavat oikeudet kaikkiin verkkosivustolla tarjottuihin tuotteisiin, palveluihin ja tietoihin kuuluvat yksinomaan Mediumops.com tai sen lisenssinantajia.

8.2. Mitään tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida ilman kirjallista lupaa Mediumops.com. Kaikkien tämän verkkosivuston tekstien, kuvien, äänien ja ohjelmistojen immateriaalioikeudet kuuluvat seuraavasti Mediumops.com tai sen lisenssinantajia.

8.3. Siltä osin kuin operaattorit lähettävät tekstejä, kuvia, ääniä ja/tai ohjelmistoja osoitteeseen Mediumops.com tai jättää ne verkkosivustolle, operaattorit siirtävät kaikki niiden immateriaalioikeudet Mediumops.com ja näin ollen korvaa :lle vahingonkorvausvelvollisuuden kolmansien osapuolten esittämien vaateiden varalta. Mediumops.com on näin ollen oikeutettu muun muassa hyödyntämään näitä panoksia kaupallisesti.

8.4. Jos Mediumops.com saa tiedon (väitetystä) loukkaavasta aineistosta tai (väitetystä) loukkaavasta linkistä verkkosivustolla, :llä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa kyseinen sisältö tai linkit välittömästi.

9. Linkit muille verkkosivustoille

9.1. Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai palveluihin, jotka eivät ole :n omistuksessa tai valvonnassa.

9.2. Yhtiöllä ei ole määräysvaltaa eikä se ota vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä. Lisäksi käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy, että Yhtiö ei ole vastuussa suoraan tai välillisesti mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tai jonka väitetään aiheutuneen tällaisilla verkkosivustoilla tai palveluissa tai niiden kautta saatavilla olevan sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai niihin luottamisesta.

9.3. Suosittelemme, että luet kaikkien käyttämiesi kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palveluiden käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.

9.4. Hakuprosessi

10. Irtisanominen

10.1. Voimme irtisanoa tai keskeyttää tilisi välittömästi ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta, jos rikot näitä käyttöehtoja.

10.2. Irtisanomisen yhteydessä oikeutesi käyttää Palvelua lakkaa välittömästi. Jos haluat lopettaa tilisi, voit yksinkertaisesti lopettaa Palvelun käytön.

11. Vastuun rajoittaminen

11.1. Riippumatta mistään sinulle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, Yhtiön ja sen toimittajien kokonaisvastuu näiden ehtojen minkä tahansa määräyksen nojalla ja sinun yksinomainen oikeussuojakeinosi kaikkien edellä mainittujen tapausten osalta rajoittuu summaan, jonka olet tosiasiallisesti ansainnut Palvelun kautta ja/tai 100 euron sakkoon, jos sinulla ei ole maksamatonta saldoa Palvelun kautta.

11.2. Jos sinulla ei ole maksamatonta saldoa Palvelun kautta, Yhtiö ei vastaa siitä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Yhtiö tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään erityisistä, satunnaisista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vahingot, jotka aiheutuvat voiton menetyksestä, tietojen tai muiden tietojen menetyksestä, henkilövahingoista, liiketoiminnan keskeytymisestä, yksityisyyden menetyksestä, jotka johtuvat tai liittyvät millään tavalla Palvelun käyttöön tai kyvyttömyyteen käyttää Palvelua, kolmannen osapuolen ohjelmistoja ja/tai kolmannen osapuolen laitteistoja, joita käytetään Palvelun kanssa, tai jotka muuten liittyvät näihin Ehtoihin), vaikka Yhtiötä tai sen toimittajaa olisi neuvottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta ja vaikka korjaustoimenpide ei täyttäisi olennaista tarkoitustaan.

12. Saatavuus

12.1. Takuut ja vastuunrajoitukset: Palvelumme tarjotaan "sellaisenaan" ja ilman takuuta tai ehtoja. Alustassamme ei välttämättä ole häiriöitä, virheitä tai keskeytyksiä. Kaikki Käyttäjät sitoutuvat luopumaan kaikista erityisistä, satunnaisista, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Alustamme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä, vaikka meitä olisikin etukäteen varoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, riippumatta siitä, mistä syystä. Emme myöskään ole vastuussa mistään viivästyksistä tai suorituskyvyttömyydestä, jotka johtuvat syistä, jotka eivät ole kohtuullisessa määrin hallinnassamme.

12.2. Lukuun ottamatta tapauksia, joissa tällainen poissulkeminen on laissa kielletty, yhtiö tai sen emoyhtiö, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt tai niiden johtajat, työntekijät, toimihenkilöt, edustajat, palveluntarjoajat, urakoitsijat, lisenssinantajat, lisenssinhaltijat, toimittajat tai seuraajat eivät missään olosuhteissa ole vastuussa huolimattomuudesta, törkeästä huolimattomuudesta, huolimattomasta virheellisestä esittämisestä, perustavanlaatuisesta rikkomisesta, minkä tahansa vahingonkorvauksen aiheuttamisesta, minkä tahansa oikeudellisen teorian perusteella, mukaan lukien suorat, epäsuorat, erityiset, satunnaiset, välilliset, seuraukselliset tai rankaisevia vahinkoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, henkilövahingot, kipu ja tuskaisuus sekä henkinen kärsimys,, tulojen menetys, voittojen menetys, liiketoiminnan tai ennakoitujen säästöjen menetys, liikearvon menetys, käytön menetys, tietojen menetys ja riippumatta siitä, johtuuko se vahingonkorvausvelvollisuudesta (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusrikkomuksesta, yksityisyyden suojan rikkomisesta tai muusta syystä, vaikka osapuolelle olisi väitetysti ilmoitettu tai hänellä olisi ollut syytä tietää, ja joka aiheutuu verkkosivuston, linkitettyjen verkkosivustojen tai tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai verkkosivuston sisällön, materiaalien, julkaisujen tai tietojen käytöstä tai käyttämättömyydestä tai niihin luottamisesta tai sen käytöstä tai sen käytöstä tai sen käytöstä johtuvasta vahingosta, riippumatta siitä, onko osapuolen väitetysti ilmoitettu tai hänellä olisi ollut syytä tietää.

13. Sovellettava laki

13.1. Näihin ehtoihin ja Palvelun käyttöösi sovelletaan maan lakeja, lukuun ottamatta sen lainvalintasääntöjä. Sovelluksen käyttöösi saattaa myös soveltaa muita paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja.

14. Riitojen ratkaiseminen

14.1. Jos Sinulla on Palveluun liittyviä huolenaiheita tai riitoja, suostut siihen, että yrität ensin ratkaista riidan epävirallisesti ottamalla yhteyttä Yhtiöön.


Soveltuvuus ja luopuminen

15. Irrotettavuus

15.1. Jos jokin näiden ehtojen määräys katsotaan täytäntöönpanokelvottomaksi tai pätemättömäksi, kyseistä määräystä muutetaan ja tulkitaan siten, että kyseisen määräyksen tavoitteet saavutetaan mahdollisimman hyvin sovellettavan lain mukaan, ja muut määräykset pysyvät täysin voimassa.

16. Luopuminen

16.1. Jollei näissä ehdoissa toisin määrätä, näiden ehtojen mukaisen oikeuden käyttämättä jättäminen tai velvoitteen täyttämisen vaatimatta jättäminen ei vaikuta osapuolen mahdollisuuteen käyttää kyseistä oikeutta tai vaatia kyseisen velvoitteen täyttämistä milloin tahansa myöhemmin, eikä rikkomisesta luopuminen merkitse luopumista myöhemmistä rikkomisista.

17. Käännöstulkkaus

17.1. Nämä käyttöehdot on saatettu kääntää, jos olemme asettaneet ne saatavillesi palvelussamme.

17.2. Suostut siihen, että alkuperäinen englanninkielinen teksti on ensisijainen riitatilanteessa.

18. Muutokset näihin ehtoihin

18.1. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muuttaa tai korvata nämä ehdot milloin tahansa. Jos muutos on olennainen, pyrimme kohtuullisesti ilmoittamaan siitä vähintään 30 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Se, mikä on olennainen muutos, määritetään yksinomaisen harkintamme mukaan.

Mitä on olennainen muutos, määritetään yksinomaisen harkintamme mukaan.

18.2. Jatkamalla Palvelumme käyttämistä näiden muutosten voimaantulon jälkeen hyväksyt, että uudistetut ehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy uusia ehtoja kokonaan tai osittain, lopeta verkkosivuston ja Palvelun käyttö.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: pl@contentmods.com